GABRIO & GIOTTO BINI

....Azienda Agricola Serragia, run by father and son Gabrio Bini, is located on the volcanic island of Pantelleria, 100 kilometres south-west of Sicily. Gabrio Bini and his son Giotto, who call themselves 'Vignerons de pere en fils' (farmers/winemakers from father to son), continue to shed light on truly supernova-like natural wines and have become cult icons respected worldwide.A renowned architect from Florence, Gabrio has long been based in Milan, but has always been a passionate natural wine enthusiast: in the late 90s, Gabrio fell under the spell of the beautiful Mediterranean Sea in Pantelleria, first growing capers, and then naturally venturing into the world of wine. He began his adventure. ..ガブリオ・ビーニ親子が経営するアジエンダ・アグリコラ・セラッギアは、シチリア島の南西 100 キロにある火山島、パンテレリア島にあります 。ガブリオ・ビーニとその息子ジョット、自分たちを「 Vignerons de pere en fils 」(父から子への農家/ワインメーカー)と呼ぶ彼らは、まさにスーパーノヴァ的なナチュラルワインに光を与え続け、今や世界中で尊敬を集めるカルトアイコンになっています。フィレンツェ出身の著名な建築家であるガブリオは、ミラノを拠点として長い間活動してきましたが、もともと情熱的な自然派ワインの愛好家でもありました。90 年代後半、ガブリオはパンテレリアの美しい地中海に魅せられ、最初はケイパーを栽培し、その後自然にワインの世界へと冒険を始めました。..由加布里奥-比尼父子经营的Azienda Agricola Serragia,位于西西里岛西南100公里的潘泰利亚火山岛上。 加布里奥-比尼和他的儿子乔托,自称 "父子酒庄"(农民/酿酒师,从父亲到儿子),继续揭示真正的超新星般的天然葡萄酒,并已成为受全世界尊重的崇拜偶像。作为一名来自佛罗伦萨的著名建筑师,加布里奥长期驻扎在米兰,但他一直是一名热情的天然葡萄酒爱好者:在90年代末,加布里奥被潘特利亚美丽的地中海所吸引,先是种植辣椒,然后自然而然地涉足葡萄酒领域。 他开始了他的冒险。....

  • ....Gabrio's grapes come from old vines planted on ancient terraces on the island's volcanic soils. Higher than the other vineyards, Serraggia enjoys cool sea breezes and surprisingly mild temperatures, even in mid-summer. With just over 5 hectares of vineyards, their winemaking philosophy is so pure that the vineyards are untouched and untreated with copper or sulphur, and the vineyards are tended by hand and two horses. The average age of the vines is 50 years, with some plots over 100 years old, and are grown using the ancient 'alberello pantesco' method, which was developed to withstand the violent winds of the island. The grapes are hand-picked and left to ferment slowly and naturally in terracotta amphorae of various ages and sizes, made in Spain, buried in the ground. The wine is then bottled unfined, unfiltered and without additives. ..ガブリオのブドウは、島の火山性土壌にある古代の段々畑に植えられた古いブドウの 木から収穫されます。他の畑よりも高い位置にあるセラッギアでは、涼しい海風が吹き、真夏でも気温は驚くほど穏やかです。 5 ヘクタール強の畑で、葡萄畑には一切手を加えず銅や硫黄の処理も行わず、 手と 2 頭の馬で畑の手入れをするほど、彼らのワイン造りの信条はピュアです 。平均樹齢は 50 年、中には 100 年を超える区画もあり、島の激しい風に耐えるために開発された古代の「アルベレロ・パンテスコ」方式で栽培されています。ブドウは手摘みされ、地中 に埋められたスペイン製の様々な年代とサイズのテラコッタ製アンフォラで 自然に任せじっくりと発酵させます 。その後 無清澄、無濾過、無添加で瓶詰めされます。..加布里奥的葡萄来自于种植在岛上火山土壤的古老梯田上的老葡萄树。 与其他葡萄园相比,Serraggia的位置较高,享有凉爽的海风和令人惊讶的温和温度,即使是在仲夏。他们的葡萄园面积仅有5公顷多,其酿酒理念非常纯粹,葡萄园没有被触及,没有用铜或硫磺处理,葡萄园由人工和两匹马打理。 葡萄树的平均树龄为50年,有些地块的树龄超过100年,采用古老的 "alberello pantesco "方法种植,这种方法是为了抵御岛上的狂风。 葡萄是手工采摘的,放在西班牙制造的不同年代和大小的赤土陶罐中慢慢自然发酵,并埋在地下。 然后,葡萄酒被装入瓶中,没有经过过滤,没有添加剂。....

  • ....All GABRIO & GIOTTO BINI wines are bottled unfined, unfiltered and without additives, so the products may contain a lot of lees. This is a characteristic of the product and we ask for your understanding in advance. ..GABRIO & GIOTTO BINI のワインはすべて無清澄、無濾過、無添加で瓶詰めされているため、商品には多くの澱などが見られます。これも商品の特性ですので予めご理解いただきますようおねがいいたします。..所有GABRIO & GIOTTO BINI的葡萄酒都是未经过滤的装瓶,没有添加剂,所以产品可能含有大量的酒糟。 这是产品的一个特点,我们请您提前理解。....

 
 

Zibibbo Bianco Terre Siciliane IGT 2021

12,650JPY(tax included) .. 12,650円(税込) .. \12,650(含税) ..

....The grapes come from 60-year-old vines planted on the highest points of Pantelleria's sandy volcanic soils on the island, and are carefully hand-picked and macerated on the skins for 7 months in Spanish tinaja amphoras. The wine is bottled in its pure state, without fining, filtration or SO2 addition. The complex aromas of citrus peel, Mediterranean herbs, tropical fruits and jasmine tea make this a challenging yet persistent wine. ..パンテレリア島の砂質火山性土壌の、島の最も高い場所に植えられた平均樹齢60年の古い畑から生まれたブドウは自然農法で栽培され、丁寧に手摘みされたあとスペイン製のティナハと呼ばれるアンフォラで 、7ヶ月間果皮浸漬されます。清澄、ろ過、SO2添加のないピュアな状態でボトリングされます。柑橘類の皮と地中海のハーブ 、トロピカルフルーツ、ジャスミンティー等々複雑な香りが漂い、難解でありながら飽きさせない味わいです。..葡萄来自60年的葡萄树,种植在潘特利亚岛沙质火山土壤的最高点,经过精心的手工采摘,在西班牙锡纳哈双耳瓶中浸泡7个月。 葡萄酒以其纯正的状态装瓶,没有经过过滤或添加SO2。 柑橘皮、地中海草药、热带水果和茉莉花茶的复杂香气使这是一款具有挑战性而又持久的葡萄酒。....

 

Genevieve Riserva Zibibbo Bianco Terre Siciliane IGT 2021

37,400JPY(tax included) ..37,400円(税込) .. \37,400(含税) ..

....Named after Gabrio's wife, this unique and seductive wine comes from young Gibibbo grapes planted on volcanic soil. The aromatic Gibibbo grapes are vinified dry by spontaneous fermentation and matured for more than seven months in amphoras. The complex aromas and flavours include honeysuckle with pink grapefruit peel, bitter almond and lavender compote, olive oil and persimmon sherbet. ..ガブリオの妻の名を冠したこのユニークで魅惑的なワインは火山性土壌に植えられたジビッボの若いブドウから生まれます。香り高いジビッボのブドウを自然発酵で辛口に醸造し、アンフォラで7ヶ月以上熟成しています。スイカズラにピンクグレープフルーツの皮、ビターアーモンドとラベンダーのコンポート、オリーブオイル、柿のシャーベットなど複雑な香りと味わいです。..以加布里奥的妻子命名,这种独特而诱人的葡萄酒来自于种植在火山土壤上的年轻的吉维博葡萄。 芳香的Givibbo葡萄通过自发发酵进行干式酿造,并在双耳瓶中成熟超过七个月。 复杂的香气和味道包括金银花与粉色柚子皮、苦杏仁和薰衣草果酱、橄榄油和柿子冰糕。....

Notre SavagnIn Terre Siciliane IGT 2019

202,840JPY(tax included) ..202,840円(税込) .. \202,840(含税) ..

....Under the veil of yeast, you get the most expensive Italian white wine in the world today, Notre Savagnin, of which only 50 bottles are produced. Savagnin cuttings from the Jura form the basis of this wine. The hand-picked Savagnin is spontaneously fermented, carefully pressed and matured in buried Spanish amphorae. No fining or filtration is carried out. ..フランスとサルデーニャで多く使われる地中海のブドウが、どのようにしてパンテレリアに到着したのか、よくわかっていません。しかし、火山によるユニークなテロワールの魔法とアンフォラの秘密を通して、ガブリオとジョットは、森の土、ブラックマルベリー、暖かいスパイスにあふれた、親密で情熱的でユニークな自然の赤を作り出します。..在酵母的面纱下,你会得到当今世界上最昂贵的意大利白葡萄酒--诺特-萨瓦尼恩,它的产量只有50瓶。 来自汝拉地区的萨瓦尼安剪枝构成了这款酒的基础。 手工采摘的萨瓦尼恩经过自发发酵,精心压榨,并在埋在地下的西班牙双耳瓶中成熟。 没有进行任何过滤或过滤。....

 

Fanino Rosso Terre Siciliane IGT 2021

12,650JPY(tax included) .. 12,650円(税込) .. \12,650(含税) ..

....A blend of roughly equal parts of the tannic Sicilian Pignatello grape and the mineral-rich white grape, Catarratto, the grapes are macerated on the skins for seven months in terracotta amphorae buried in the vineyard and bottled without fining, filtering or SO2 addition. Gorgeous aromas of blood orange, minerals and spice are framed by neat tannins, making this a complex, elegant and flawless expression. ..タンニンの強いシチリアのピニャテッロ種とミネラルが豊富な白ブドウ、カタラット種をほぼ同量ずつブレンドし、畑に埋めたテラコッタのアンフォラで7ヶ月間果皮浸漬させ、清澄、ろ過、SO2添加なしでボトリングされます。ブラッドオレンジ、ミネラル、スパイスのゴージャスな香りが端正なタンニンに縁取られ、複雑でエレガント、そして完璧な表現をしています。..混合了单宁的西西里Pignatello葡萄和富含矿物质的白葡萄Catarratto,葡萄在埋在葡萄园里的赤土陶罐中浸皮7个月,装瓶时没有过滤或添加SO2。 华丽的血橙、矿物质和香料的香气被整齐的单宁所包围,使其成为一个复杂、优雅和无暇的表达。....

 

Gabrio Riserva Pinot Noir Terre Siciliane IGT 2021

37,400JPY(tax included) ..37,400円(税込) .. \37,400(含税) ..

....Pinot Noir, a grape from cold regions, meets the Mediterranean climate of Sicily and Pantelleria. Seven months of spontaneous fermentation and skin contact in amphorae bring 'fire' and 'ice' together. Charred venison guanciale, white mulberry and saffron-infused cotton candy, an impossible but miraculous equilibrium is maintained. ..寒冷地からやってきたブドウ、ピノ・ノワールがシチリア、パンテレリアの地中海の気候に出会います。アンフォラでの7ヶ月間の自然発酵とスキンコンタクトにより、「火」と「氷」が融合します。焦がした鹿肉のグアンチャーレ、白桑の実、サフラン入りの綿菓子、不可能に見えながらも奇跡的な均衡が保たれています。..黑皮诺,一种来自寒冷地区的葡萄,与西西里岛和潘特莱亚岛的地中海气候相遇。 七个月的自发发酵和在双耳瓶中的皮肤接触使 "火 "和 "冰 "结合起来。 烧焦的鹿肉关东煮、白桑葚和藏红花浸泡的棉花糖,保持着一种不可能但又神奇的平衡。....

 

Heritage Zibibbo Bianco Terre Siciliane IGT 2021

17,930JPY(tax included) .. 17,930円(税込) .. \17,930(含税) ..

....From an ungrafted plot of 100+ year old Gibibbo vines. The wine is skin-contacted for a long time in amphora during natural fermentation. Compact and powerful, with neat tannins and complex aromas of orange, smoke, minerals and bitter herbs leading to a long, saline finish. This wine is Mediterranean and deep. ..樹齢100年以上のジビッボの接ぎ木されていない区画から。自然発酵の間、アンフォラで長時間スキンコンタクトされます。コンパクトで力強く、端正なタンニンとオレンジ、スモーク、ミネラル、ビターハーブ等の複雑な香りが塩気のある長いフィニッシュへと導いてくれます。地中海的で深みのあるワインです。..来自一个未嫁接的100多年的吉维博葡萄树的地块。 在自然发酵过程中,葡萄酒在羊皮箱中进行长时间的皮肤接触。 紧凑而有力,单宁整齐,具有复杂的橙子、烟熏、矿物质和苦味药草的香气,引领着长长的咸味余韵。 这款酒是地中海式的,很有深度。....

 

Giotto Riserva Carignano Terre Siciliane IGT 2021

37,400JPY(tax included) ..37,400円(税込) .. \37,400(含税) ..

....It is not well understood how the Mediterranean grape, much used in France and Sardinia, arrived in Pantelleria. But through the magic of the unique volcanic terroir and the secrets of the amphora, Gabrio and Giotto create intimate, passionate and unique natural reds, full of forest soil, black mulberries and warm spices. ..フランスとサルデーニャで多く使われる地中海のブドウが、どのようにしてパンテレリアに到着したのか、よくわかっていません。しかし、火山によるユニークなテロワールの魔法とアンフォラの秘密を通して、ガブリオとジョットは、森の土、ブラックマルベリー、暖かいスパイスにあふれた、親密で情熱的でユニークな自然の赤を作り出します。..人们对这种在法国和撒丁岛被广泛使用的地中海葡萄是如何到达潘特莱亚的并不十分了解。 但通过独特的火山风土的魔力和双耳瓶的秘密,加布里奥和乔托创造了亲密、热情和独特的天然红葡萄酒,充满了森林土壤、黑桑葚和温暖的香料。....

 
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